Snart helg :)

Tjoo nu är det snart helg :) Halva veckan har gått o full fart mot helgen hihi..

   Längtar riktigt tills på fredag faktiskt. För då bär det av till El Stockholmo :D
Jag, Malin, Jenny o ungarna ska ner o göra huvudstaden osäker hehe... Ungarna har aldrig varit i Stockholm så då bestämde vi att vi åker ner med dom så de har nått o berätta om när de kommer tillbaka till skolan på måndag.
Så då bokade vi hotell o ska bila ner på fredag.

   Vi ska hinna med Gröna lund, Skansen, Vasa museét och kanske slottet om det är öppet så det är lite vi ska försöka o få med i våra planeringar. Men det ska bli så himla skoj. Älskar att åka ut på sånna här resor.
Sen har jag inte heller varit till varken Gröna lund eller skansen själv så det ska också bli skojsigt!
Ungarna är helt upp i hejsan över detta...de är ju glada att de ska bo på hotellet. Det ska också bli mysigt, med gratis frukost på morognen o mums... :D hihi skoj helt enkelt!

   Igår var vi o hämtade 2 tunnor i fränsta som det har tagit oss 1 år att hämta hehe, men igår fick vi hem dom o efteråt var vi o spelade tennis tills det blev så mörkt att vi inte såg bollen. Då gav vi upp, klockan var då 22.15.
Kändes underbart att få röra sig. Bara det håller i sig. Nu har vi i alla falla spelat tennis 2 dagar i rad o ikväll blir det sannolikt en promenad. Magnus ska träna med Nightdrivers så då passar man på o promenixa lite :)
När man väl börjat röra på sig blir det som en mani att man måste röra på sig annars mår man jättedåligt.
I helgen blev det ingenting sånt o oj vad man mådde dåligt på söndagen men nu börjar det kännas bättre igen så man hoppas det håller i sig nu :)

   Nä nu ska jag återgå till jobbet, 1,5 timme tills man slutar härligt :)
Tills nästa gång kram på er alla!

Vad tycker ni?

Lämna ett avtryck här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (om ni vill)

URL/Bloggadress:

Skriv det ni känner här:

Trackback
RSS 2.0