Snart helg :)

Oooh, nu är det snart helg igen!
Gud vad skönt! Längtar tills om ca 5 timmar då jag kommit hem...Ska äta o sedan bara slappa.
Eller först ska jag plocka ihop det värsta o sedan slappa. Ska bli sååå skönt. Känner att man har lite sömn att ta igen sedan helgen i stockholm =) Men det ska man väl ordna.
Sedan i morgon åker ju Magnus bort o spelar igen...andra helgen i rad...en till sedan är han ledig i 3 helger ska bli skönt o hitta på nått för sig  själva då...få se vad det blir. Men i alla fall. I helgen då jag blir  ensam ska jag spela Wii.....har nyss köpt det o har inte testat det ännu..så det ska bli riktigt skoj!

Nä nu ska jag jobba....
Mors!

Otroligt trött öppning på denna veckan

Oj vad jag är trött.
Hade en kanon helg i stockholm med systeryster, hennes barn o Malin. Lite mycket promenerande men det är bara positivt =) Det känns i benen kan jag lugnt meddela  hihi...
Nä orka inte skriva mer nu heller men jag ska försöka att ta mig i kragen o skriva om helens bravader ikväll ;)

Kram på er alla!

ANGA

Snart helg :)

Tjoo nu är det snart helg :) Halva veckan har gått o full fart mot helgen hihi..

   Längtar riktigt tills på fredag faktiskt. För då bär det av till El Stockholmo :D
Jag, Malin, Jenny o ungarna ska ner o göra huvudstaden osäker hehe... Ungarna har aldrig varit i Stockholm så då bestämde vi att vi åker ner med dom så de har nått o berätta om när de kommer tillbaka till skolan på måndag.
Så då bokade vi hotell o ska bila ner på fredag.

   Vi ska hinna med Gröna lund, Skansen, Vasa museét och kanske slottet om det är öppet så det är lite vi ska försöka o få med i våra planeringar. Men det ska bli så himla skoj. Älskar att åka ut på sånna här resor.
Sen har jag inte heller varit till varken Gröna lund eller skansen själv så det ska också bli skojsigt!
Ungarna är helt upp i hejsan över detta...de är ju glada att de ska bo på hotellet. Det ska också bli mysigt, med gratis frukost på morognen o mums... :D hihi skoj helt enkelt!

   Igår var vi o hämtade 2 tunnor i fränsta som det har tagit oss 1 år att hämta hehe, men igår fick vi hem dom o efteråt var vi o spelade tennis tills det blev så mörkt att vi inte såg bollen. Då gav vi upp, klockan var då 22.15.
Kändes underbart att få röra sig. Bara det håller i sig. Nu har vi i alla falla spelat tennis 2 dagar i rad o ikväll blir det sannolikt en promenad. Magnus ska träna med Nightdrivers så då passar man på o promenixa lite :)
När man väl börjat röra på sig blir det som en mani att man måste röra på sig annars mår man jättedåligt.
I helgen blev det ingenting sånt o oj vad man mådde dåligt på söndagen men nu börjar det kännas bättre igen så man hoppas det håller i sig nu :)

   Nä nu ska jag återgå till jobbet, 1,5 timme tills man slutar härligt :)
Tills nästa gång kram på er alla!

Måndag

Hej hopp...
Måndag igen o en ny vecka ar börjat.
Känns helt ok ändå.... Helgen var också super.
På fredagen blev vi bjudna av våra grannar på mat..grillat supergott.
Där blev vi till halv två på natten. På lördagen var vi på selånger marknad med syrrans ungar Bella o Robin.
Vi gick runt o kollade på lite av det ena o det andra. Men oj oj oj vad folk det var! När vi kom ner vid tolvtiden o svängde av på timmervägen stod vi i kö. Jag lovar det var tvärstopp! Vi köade i 35 min tills vi slutligen kom in i Bergsåker, o där fick vi den näst sista parkeringssplatsen uppe vid travet hehe oj oj säger jag bara mend et var tur att det inte var stekhett ute för då hade jag banne mig vänt :)...

På kvällen efter vi kommit hem åkte vi direkt upp till sommarstugan. Där väntade surströmming o kräftor. Jenny o Tom, Malin o Patrik o vi var där uppe tills sent in på kvällen o gottade i oss allt det goda. Mums säger jag bara. Var ju ett år sedan man åt surströmming så det var riktigt gott :)
På söndagen klev vi upp vid tio tiden o sedan slappade vi vid tv:n...på eftermiddagen vid fyra tiden efter vi hade ätit blev vi så himla trött så vi tvärsomnade på soffan o vaknade vid halv nio!! Helt otroligt, sedan såg vi en film o gick o lade oss...o somnade utan problem...man var nog lite utkörd :)

Idag har det varit en lugn arbetsdag. Kom hem nu för en timme sedan o ska snart iväg o spela tennis...Magnus är just nu ute o hjälper några pojkar o skruva men sedan bär det av mot planen o träningen. Denna vecka ska det hårdköras, var väldigt slapp i helgen o det mår man lite dåligt över så nu gäller det att kommat illbaka till spåret liksom :) Men det är nog inga problems....

Nä nu ska vi åka.
Hade så bra allihopa!
KRAM

Utmanad

Utmaning från Sofie

* Först Reglerna,sen fakta/vanor
* Bloggaren skriver ner åtta fakta/vanor om sig själv.
* Den som blivit tagged/utmanad skriver en egen bloggpost om sina åtta fakta/vanor och skriver in dessa regler.
* I slutet av bloggen väljer du ut åtta personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte lämna en kommentar i deras bloggar så att de vet att de blivit utmanade och bör läsa din blogg.

Fakta/vanor:

1. Jag har en stark fobi mot fåglar (flyger dom nära duckar jag)

2. Jag måste ställa alarmklockan på "jämna" minuter (ex 07,00-07,15-07,30-07,45) Om jag ska ställa alarmet på 07.00 och av misstag trycker så det blir 07.01, då måste jag göra om så det blir 07.00. Annars somnar jag inte.

3. Jag har fobi mot att ta i fiskar. Men har under åren kommit så långt att jag kan ta små abborrar efter 5 min (om jag har tur o inte hjärnan låser sig, då kan det ta 30 min..minst)

4. Hade tandställning och glasögon när jag var liten.


5. Äter inte blodpudding eller lever. Allt annat kan jag smaka...


6. Blir sängen rörig (lakanet försvinner lite från madrassen) under natten vaknar jag och måste bädda till den.


7. Äger hela serien "Vänner" alla 10 säsonger. Har sett den i 3 omgångar.


8. Har monterat ihop alla de möbler vi har hemma själv. (Magnus har tittat på ;))


Jag utmanar 8 st: Gittan, Caroline, Jenny, Theres, Henrietta, Helena, Ann-Charlotte, Bettan


En fullbokad helg avklarad

Jo minst sagt.
I helgen fick jag verkligen nått gjort. Magnus åkte iväg på spelning i fredags o kom inte hem förrän på söndagen.
På den tiden har jag hunnit varit ner till Ede grattat svärmor på fredagen (cyklade=1,8mil) fick lite träning :)
På lördagen klev jag inte upp förrän vid 11.00, åt lite frukost o satte igång med att riva ut sakerna på toan.
Fick för mig att nu ska den målas.....o det gjorde jag.
Bar ut alla skåp o mattor o hyllor o grejer på toan o målade den.
När magnus kom hem i söndags hade vi inte längre en vit toalett utan en blå :)

Målade en mörkblå fondvägg bakom toan sedan blev de andra 3 ljusblåa. Blev väldigt nöjd faktiskt.
(Ska lägga upp bilder sedan så ni får se)
Målade på det sista lagret i gårkväll så nu ska jag gå igenom om det behövs lite smuduttning annars så ska jag bära in alla saker igen :) Känns kanon att man äntligen tagit sig i kragen o kommit ett steg framåt.
Ska utforma en lista hemma som man kan bocka av sakerna man gör...eller projekten som vi kallar dem :)
Nu har vi avklarat 1 projekt i alla fall :)
Nästa projekt blir att bygga en ställning för att använda till spöningen på kåken. Ska dona med det denna veckan men ikväll blir det inget. Jag ska iväg till skjutbanorna i Ede o hjälpa Bengt att sköta älgbanan. Det var tydligen ont om folk (som vanligt) så då hoppar man in. Direkt från jobbet o iväg bara! :)
Så ikväll blir det lite panik så ställningen får man ta imorgon eller nått. Ska även försöka hinna med o åka till syrran ikväll. Vi ska iväg  till stockholm nästa helg med hennes ungar så man måste hitta bästa sättet att åka ner på :) Planera, planera.... :D

Nä nu är lunchen slut även denna gång...Men vi höres.
En solig hälsning från mig i Ånge (för närvarande)

Kram


Äntligen Fredag :)

Nu är det bara timmar kvar till helgen!
Det ska bli såå skönt :) Tyvärr så kommer man att spendera den ensam men men man får passa på o dona lite hemma då. Ska måla om toaletten har jag bestämt o ska även plocka igenom alla skåp i köket så de blir igenomstädade o bra. Så man har nog det man gör i helgen.
När man är ensam kan man liksom don alite som man vill. ;)
Sedan ska jag ut o gå också. Har spelat tennis måndag-tisdag. onsdag blev det situps o styrketräning hemma o igår blev det som en vilodag. Vi skulle egentligen ut o gå eller tennis men då kom Robin (syrrans grabb) med deras hund Bessy. Så då blev jag hundvakt medan Magnus var ute o röjde med trimmern med Robin. Roligt attt han kommer ner o vill lära sig saker o så. Verkar som han ser upp lite till Magnus så det är kul.
Jag hjälpte han även med lite matte. O huvva vilken matte...tyckte det inte var så svårt med matte när jag gick i skolan men uscha de börjar att avancera den minsann...Men jag hoppas jag förklarade så han kunde det i alla fall...

Nä lunchen slut o jobbet kallar.
Stora sommarkramar på er alla!

KRAM


Snart helg

Varmt varmt.....Det är det enda man kan säga om denna veckan.
Som idag det är mulet o rengnigt men ändå visar temperaturmätaren + 22 *C.
Helt otroligt. Jag klagar inte, men jag skulle inte vilja sitta här på jobbet nu i denna värme :(
Men men man får hoppas på att det håller i sig till helgen med. Då ska jag vara ute o fånga upp så mycket sol jag kan. Är ensam även denna helg, då Magnus spelar i Kramfors fredag-lördag. Men men man får väl göra ett ryck hemma vid då. Det är lättare o göra de om man är ensam. Man kan liksom göra som man vill då hehe..

Nä det får bli ett snabbt inlägg idag, sitter på jobbet som vanligt...återkommer i helgen med ett längre inlägg lovar !


Kram allihop

Varm Tisdag

Oj oj vad det är varmt idag!
Hur tokhett som helst, man sitter ju st nu på jobbet o har korsdrag överallt för att överleva. Puh.
Men men man ska inte klaga, det är ju de enda sommardagarna vi har haft i år så man får ta vara på det lilla som ges ; )

Igår var det lite jobbigt inne då jag skulle lägga mig. Magnus satt inne i vardagsrummet och skulle titta på tv o där är det inga problem för där har vi AC:N så där har vi väl runt 20 grader konstant då den är på.
Men i sovrummet var det 27 grader!! Lite panik då jag skulle lägga mig. Vi hade även varit ute o spelat badminton så vi var lite svettiga så det var inte alls nice inne vill jag lova.
Men då fick vi den idén att ta ett dopp i poolen.
Så när klockan var halv tolv i gårkväll så tog vi ett dopp. Det svalkade lite grann...det var 25 grader i poolen...kl 23.30...helt otroligt. Men det var skönt. gick lite lättare o somna faktiskt...

Idag har jag varit o inhandlat badmintonbollar. Våra syskonbarn hade "råkat" spelat sönder den boll vi  hade :) Hehe så igår lånade vi deras o nu har vi egna igen :)
Köpte även fler tennisbollar o en sorts tejp att tejpa handtaget på tennisrackerterna med.
De glider så himla lätt nu så träffar man en kantboll så flyger inte bollen iväg utan rackertet snurrar bara i handen...inte bra :) Men det ska väl fixas nu!

Nä nu är lunchen slut o arbetet kallar.

Ha en fortsatt trevlig dag  allihopa!!

KRAM
Mask i äpple

Jobb, jobb

Nu sitter man på jobbet o jobbar igen.
Helgen o lugnet är över :(
Fast det är tur det inte är så panikslaget här på jobbet så man är inte så gruvsam när man kliver upp på morgonen :)

Ihelgen var jag på Stödemarknad med syrran, o Malin. På dagen var vi dit o kolla läget bland stånde, men det var inte något o hurra för riktigt. Samma saker runt hela marknaden, fast olika priser på sakerna sen var det väl inte så mycket att se heller...lite synd, men man får åka ner på Selånger o se vad dom har där istället :)
På kvällen var vi också dit, syrran, jag o Malin. Efter att ha käkat gott o förberett oss hemma hos Malin så bar det iväg till båtsmans.
Där var det rätt skoj ändå. Det var några år sedan ajg var dit på kvällen o det var ju inte riktigt lika mycket folk osm det brukade vara då men det var kul ändå. Bandet spelade också bra, lite synd de rev alla bästa o kända låtar i början men dom gjorde det bra.

I går kom även Magnus hem. Man märker då dom kommer hem hur mycket man saknat dom.
Har inte tänkt på det så mycket att han varit bort, men när han kom hem igår kändes det såååå himla kul o bra! O det är ju bra :D hihi...
Lite synd att han kom hem på kvällen så det blev inte så länge man sågs men man får längta tills ikväll då ;)

Nä ska göra någon nytta nu återkommer eventuellt ikväll.
See you then!

Mors!

Ensam solokväll...

image29

Jahapp då sitter man här för sig själv då...
Magnus åkte till countryfestivalen i Furuvik igår o kommer inte hem förrän på söndag.
Så nu har man en solohelg framför sig. Nog för det är vemodigt att man är ifrån varandra. Men det är hur skönt som helst att kunna lägga upp sin dag precis som man själ vill :) Hihi...
Inte för att Magnus säger emot mig om jag vill göra någe speciellt annars men det är annat
om man är helt själv liksom :)

Så vad har man planerat att göra då...jo nu ikväll så blir det en myskväll med film o lite onyttigheter.
Inte för mycket men jag har kommit på att om jag ska lyckas med att gå ner i vikt så
måste man få äta liiiite onyttigt ibland på helgerna för att kunna se fram mot någonting o inte deppa ihop.
Så därför blir det lite glass :)
Ikväll kommer jag inte att gå. Var ute o gick 1 timme igår o ska ut en sväng imorgon innan jag åker en sväng på Stöde marknad. Å imorgon kväll bär det av med syrran o malin till båtsmans.  Det ska bli kul o komma ut lite.
Det var ett tag sedan det var något nu som man var med på så det ska bli total skoj, så är det någon annan som ska dit så ses vi där!!

Annars så har det varit en väldigt lugn första arbetsvecka....
Trodde det skulle vara full rulle då jag kom tillbaka i måndags men det har varit hur lugnt som helst.
Det har varit kanon. Aldrig roligt o komma tillbaka från semsester och börja tokjobba så det var tacksamt :)
Hmm... vad mer har hänt....det var ett litet tag sedan jag skrev så det kan hända att det hänt nått.....
Hmm...Magnus o jag har båda get oss banne mig på att gå ner i vikt så i förrgår var vi också o spelade tennis i 1 timme, lite cool. Det är skitskoj! hihi...
O efter det tog jag faktiskt mitt andra dopp i poolen :)
Det var 14 grader ute o 19 grader i poolen men efter en tennismatch så var det kanonskönt dopp.
Nått mer har väl inte hänt :)

Nu ska jag käka glass o kolla på Vänner ;)
Ha en trevlig kväll allihopa!
KRAM


RSS 2.0