Om mig...


Fullständigt namn
: Emma Angelica Edström
Född: 9 sept 1984
Bor: Hus i Torpshammar
Civilstånd: Förlovad med min själsfrände Magnus (30 sept 2006) :)
Djur: 2 katter (Nisse o Pysen), 5 fiskar...diverse småtroll ;)
Hårfärg: Just nu brunt med svarta toppar o underhår.
Ögonfärg: Blågrå
Syskon: Maria 37 år, Jenny 34 år o Theres 21 år.
Körkort: B kort än så länge ;)
Bil: BMW 740 i -92
Jobbar: På RINAB i Ånge. (Ordermottagare, katalogdesigner, inköp/leverantörer osv...)


Västerås eller inte......

Okej...paniken börjar att infinna sig...Inte ännu men väldigt snart är jag rädd...
Just nu ligger jag bara på "Fruktansvärt less" stadiet...Uscha!
Det har varit planerat nu ett tag att jag ska åka till Västerås i morgon efter jobbet o hälsa på min barndomspolare, min lillgumma Hetta.
Förutom den lilla svängen vi träffades i fjolsommar i all hast, så har vi inte träfats o pratat sedan vi gick ur 9:an.
Nu är man ju inte så väldans gammal så det är 20 år sedan men i alla fall 7 år sedan är det... :)
Så denna helg har man riktigt sett fram emot. Me vad händer då?
Den smarta o ordningsfulla delen av hjärnan börjar sakta att aktivera sig o man får för sig att man ska fixa i ordning bilen innan man åker. Den har nu, i säkert 5 månader, wobblat o hållit på o varit riktigt jobbig att köra.
Vi beslutade du i tisdags att lämna den till en kompis som skulle fixa detta.
Mmm...I dag kom Tom (syrrans karl) o hämtade vår bil o lämnade in den på lagningen eftersom de delar vi behövde byta kom idag.
Så långt allt väl...
Men sedan vid 17 tiden ringer min sambo o meddelar att bilen inte kommer att bli klar idag utan troligtvis imorgon...TROLIGTVIS I MORGON!

Där kom man till "Fruktansvärt Less" stadiet.

Hur gör djur.....vad göra nu?
Hur skulle jag komma på jobbet i morgon...o framförallt:
Hur i hela öknens hetta ska jag kunna ta mig 40 mil till Västerås utan bil?
En intressant frågestälning......Något jag ännu inte riktigt fått svar på.
I o för sig så har det löst sig med hur jag kommer till jobbet i alla fall.
En kompis ställer upp för mig, som vanligt! Stora kramar till dig Ann-Charlotte! Du finns o behövs!
Nu återstår bara det enkla problemet med lånandet av bil ner till Västerås...mm....känns tungt.
Men Magnus sa att bilen kanske skulle bli klar i morgon eftersom han fick de delar som fattades då...Nu gäller det bara att hålla alla tummar man har...
I värsta fall får man smöra in sig hos chefen o låna firma bussen :D
Jag säger som Magnus alltid säger: Det ordnar sig! Absolut!


Nu är det bara 1 vecka kvar till semestern i alla fall!
Ska bli underbart att få vara ledig ett tag o bara rå om sig.
Behöver det nu känns det som.....
Det har varit lite mycket nu på sista tiden med moster o mamma o jobbet o allt...
Jobbet blir ju lugnare efter semestern för då har jag gjort klart katalogen (hoppas!) o då är det inte fullt så stressigt längre. Lite jobbigt då det är sån panik att chefen kommer varje dag o frågar hur långt man hunnit.
Man blir lite smått stressad då :)

Annars så har jag varit på jägarexamensträff ikväll. Alltid lika roligt tycker jag. Roligt ämne man lär sig om men även gruppen är rolig. Känns som att alla kan prata o ha skoj med alla o så ska det vara!
Då lär man sig mest! O det är alltid skoj o lära känna andra personer!
Det kommer nog inte att bli några problem för oss med provet på söndag i alla fall!
Positivt tänkande kommer långt, brukar jag intala mig :D

Nä nu ska jag packa klart o gå o lägga mig. Så man får sin skönhetssömn ;)

Puss o Kram o Nyp i stjärten till er ALLA!
Lugn det kan bli värre

1 vecka 3 dagar kvar :D

Yes nu är den inte långt borta....den efterlängtade semestern!! Känns helt underbart kan jag lugnt säga. Lite jobbigt då man inte har haft en riktig semester sedan man hade sommarlov i skolan.

I o för sig så har man ju haft jobb, men inte mer än 1 år i stöten på samma ställe, så man har liksom inte fått ihop de semesterdagarna dom krävs för en riktig semester. Man har bara haft 2 veckor obetalt eller 8 dagar betald semester o på den tiden hinner man knappt varva ner från jobbet. Nu i år blir det i alla fall 3 veckors ledighet....2 av dom blir obetalda men det är det värt, med den feta lönen man har idag så har man råd o vara ledig :D Hehe!!


Annars så är det bara bra här. Det är snart semester, man har ett jobb man trivs på, det är hyffsat ordning hemma o tån har börjat läka så man snart kan spela tennis igen. Så nu ligger man i en bra fas i livet......Känns faktiskt bra.
Lite annat kan man säga om moster...
För ca 2 månader sedan fick hon reda på att hon har cancer. Nu har vi fått reda på att tumören inte går att operera bort, den sitter fast i ryggraden, den har spridit sig till levern, hon har upp på allt detta också fått veta att hon har KOL och ev lunginflammation. Kan man hitta en person med mer otur?!
Skulle inte tro det. Så nu är det bra att man liger i en bra fas så man orkar ta sig igenom detta. Det är inte många av oss i släkten som tror hon klarar sig till jul.....Känns lite förjävligt kan jag lova men vad säger man....livet har sin väg banad för oss! Nu gäller det att bita ihop o trösta morsan som inte håller ihop lika mycket...Men optimist som man är så måste man hålla skenet uppe!
It isn´t over until the fat lady sings! Säger dom inte så?

Jaja nu har man fått tömt sina tankar lite...Känns bra att ha hittat denna sida till att göra det faktiskt. Man är väldigt dålig på att skriva pappersdagbok så då är det bra med dator :)

Nu ska jag gå o titta lite på tv innan sängdags, min sambo sitter o trummar bredvid mig, för nu har jag suttit för länge vid datorn...Karlar! :) Älskar dig vännen!

En riktigt stor bamse kram till alla mina vänner där ute, o till er andra med. Generös som jag är ;)

image6

Äntligen lite ledighet...

Nu är det äntligen helg! Har längtat väldigt efter denna helg kan jag säga!! Har varit lite mycket på jobbet..man har knappt hunnit tänka de senaste dagarna. Kan i o för sig ha lite o göra med att man inte har sovit riktigt på ett antal dagar....hmm...kan kanske ha nått med det att göra :)
Annars så är det väl hyffsat i alla fall. Blev lite deppad idag eller nu ikväll..Var i väg på lite trap skjutning, o det gick totalt värdelöst!
Har väl aldrig varit superbra på att skjuta duvor o har heller inte gjort det så mycket men ikväll tar priset. För någon vecka sedan var vi i jägarexamensgruppen upp på banan o skulle skjuta med en instruktör. Det gick så hiiiimla bra. Träffade solklara träffar hela tiden, humöret var på topp! Nu idag hade jag en annan bössa och jag fösökte göra lite ändringar men det hjälpte inte. Jag känner ju att bössan ligger fel o att jag missar men inget mer var så himlarns less då jag åkte därifrån så jag kunde bryta ihop. Jag hade/har så fruktanssvärt ont nu i min axel så jag kan knappt röra den o då ligger inte bössan rätt.......argh!

Äsch strunt samma. Nu är jag less trött efter en hel arbetsdag o bara allmänt seg! Måste lägga mig nu om jag ska orka åka iväg med min älskling i morgon, då ska vi ta tältet o åka iväg en sväng o då kommer jag inte att tänka på någe skytte eller jobb, så det så!!! :)

Godnatt alla glada o ha en jätteskön midsommarafton!!

KRAM på er alla

Jaha nu var man här :)

Jo så då har man skaffat sig en sida här då.....Det gick ju bra :)
Lite skoj att kunna få ur sig lite tankar och funderingar även på datorn, har man en bok så tycker man oftast att det tar sådan tid att det inte är lönt att skriva nått...hehe eller JAG är sån i alla fall!

Hur är jag annars då? Jo en väldigt öppen person som kan prata om allt med alla. Är stundvis helt otroligt väck men har även mina seriösa stunder. Omväxling förnöjer som dom säger :D
Men jag kör stenhårt på livets motto: Ett gott skratt förlänger livet!!!



Är det inte så? ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0