Mycket att göra

Hej o hopp!
    Jaha nu har man äntligen kommit sig för att sätta sig vid datorn på den lediga tiden...Jag har ju varit inne under dagarna o så men man tar sig aldrig tid på jobbet o skriva, varje gång man ska skriva tänker man att man har så mycket så då känns det jobbigt om man skulle vara tvungen att avbryta..o när man kommer hem vill man helst inte sätta sig vid datorn :)
    Men smart som man är har jag ju kommit på att om jag skriver lite varje dag så slipper jag det problemet att det blir för mycket att skriva..hehe jodå de 2 hjärnceller jag har jobbar på bra ibland ;)

    Just nu så sitter jag o lyssnar på Magnus gitarrspel hihi påhittig rackare. Jag har nyss kommit hem från jobbet...eller njae en halvtimme sedan kanske :) Man måste ju göra ett sista ryck nu innan semestern så man slipper allt jobb efter. Det blir nog så mycket ändå att fixa då.
   Det ska ju ut en til katalog efter denna...fast den blir myyyycket enklare, mindre jobb med den..Det ska bli skönt. Men det är roligt att jobba med det man gillar o känna att man tillför företaget något. Häftigt liksom :)
Hoppas bara att de vill ha kvar mig länge. Det är ett superjobb med kanonroliga jobbarkompisar!!
Stortrivs verkligen! Men man får väl se, man får väl ta o köpa lite semlor till chefen så man blir kvar (Chefen som ÄLSKAR semlor, när andra ätit 3 st på ett år har han tömt Ånge bageri 3 ggr på semlor ;))

   Jaha jag hann aldrig med o skriva nått om helgen bravader...hehe.
Som jag tidigare skrivit så var jag ju till Västerås. Åkte ner på fredagen efter att äntligen fått tag på en bil i sista sekunden. Så halv sju åkte jag ner. Kom fram 23.20 till Hetta i Västerås. Precis exakt den tid som GPS:n visade. Tack o bock sveriges IT samhälle för denna underbara mojjäng. Kanongrej ;)
    I alla fall...jag kom fram så och fick då hälsa på hos en polare till Hetta. Där var vi o kollade på lite sceary grejjer. Okända saliga andar, o oförklariga skeenden. Hehe värre en skräckfilmer men skoj var det.
   När man väl tog sig därifrån var klockan 04.30 på lördag morgon...Hehe jo det var den...Efter lite snack o skratt så somnade vi tillslut..

   Morgonen efter klev vi upp kl tio jodå man kan ju inte sova bort en hel dag när man väl kommit ner. Har ju inte träffat Hetta på 7 år...uscha på mig! Men det ska jag bättra på nu i alla fall :) Sedan flöt helgen på väldigt bra vi pratade, shoppade, pratade, åt, pratade, drack o sjöng ""Sing-A-Long" versionen av Lejonkungen. Oj oj oj vad kul vi hade. Vill bara säga det att det där måste göras om!
Tack för den underbara helgen gumman! Bara att ladda om till nästa gång ;) hehe

Hetta målar


   ¨Å sedan på söndagen kom jag hem kl 17.30. Var liiite småseg då. Hade ju varit uppe till fem på natten innan då med o åkte kl 12.00 för att köra i 5 timmar då seg var man. Men men vad var det o göra åt det. Kl 18.00 var det bara att sätta sig ibilen igen o åka på jägarexamensprov. Å det vet vi ju gick bra för oss alla :D
Vi är så himla bra! Haha... Sedan på måndag var det upp kl 07.00 o jobba...sedan har det varit övertid  nu varje dag denna vecka...*suck* Känns lite i kroppen kan jag säga men om 2 dagar kan man slappna av o njuta för då har jag semester :D Ska bli UNDERBART!

Nä nu har jag tryckt ur mig lite igen..hihi...Nu ska jag väl ta o vara lite social med vännen innan an lägger sig. Ska kolla att han vattnar landet rikligt så pumporna växer tihi...

Hade alla som kikar in o Godnatt o sovgott!!

Vad tycker ni?
Postat av: Svärmor

Pumpor är jättekul kram Svärmor men jag svär inte så mycket

2007-07-06 @ 18:39:15

Lämna ett avtryck här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (om ni vill)

URL/Bloggadress:

Skriv det ni känner här:

Trackback
RSS 2.0