Ledig dag....

Idag är det en lugnare dag...
Händelserna i helgen har lugnat ner sig och vi har firat vår dag så allt har varit kanon :)

Idag har jag varit ledig från jobbet. Vi har haft besök från sotarna i Ånge, de skulle göra den här nya regelmässiga brandskyddskollen som de infört. Kolla läget på skorstenen osv...Det gick ju bra så då är det inte förrän om 2 år som de kommer igen...Skönt :) Blir lite nervös när sånna människor kommer o man är hemma. Man känner sig lite skyldig o bara väntar på att det ska komma några kommentarer att nått är fel...Men det var ju bara att vara lugn, gick ju hur bra som helst :)

Annars så har det varit en renig dag men detta har inte stoppat oss.
I eftermiddag har jag o Magnus varit ute o fixat lite med vår infartsväg. Den har ju inte direkt varit jämn. Inte heller sidan om har varit jämn men nu har vi kommit några steg längre mot det....Vi har även grävt ur där vi planerar en carport. Så nu är det egentligen bara att lägga dit gruset och upp med stommen så har vi vår carport ;)
Enkelt? Javisst! Hehe...man är väl händigt lagd ;) hihi
I morgon kommer vi antagligen att vila från detta, beror på vädret. Blir lite tugnt att hålla på med jord då det är blött o det blir ju bara till en gegga. Så i morgon blir det ett ryck på övervåningen. Är strax klara o kan lägga in golvet :D Ska bli såååå skoj! Så då får man ta sig en resa o kolla ut ett sådant :)

Nä nu börjar det snart en film så då ska jag väl ta o vara lite social.
Godnatt på er alla o kramar från mig!!

Vad tycker ni?
Postat av: svärmor

Det skulle vara kul med lite bilder på hur arbetet förlöper på te.x. övervåningen

2007-10-02 @ 09:25:46

Lämna ett avtryck här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (om ni vill)

URL/Bloggadress:

Skriv det ni känner här:

Trackback
RSS 2.0