Bilder...

Denna helg har vi verkligen överträffat oss själv jag o Magnus.
Vi har nu reglat upp golvet på övervåningen så nu är det bara att köpa hem furugolvet som vi kommer lägga på, sedan är golvet klart :)
Helt otroligt! Det tog 2 dagar att fixa detta. Nu idag har Magnus själv varit där uppe och fixat det sista, meda jag varit nere o plockat lite o tvättat.
Känns så skönt att vi kommit någon vart. Har tyvärr inte hunnit med att ladda upp bilder på detta men det kommer sinom tid lovar!
Nu ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen. Möjligen hämta hem en traktro vi köpt annars så blir det lugnt o städat, framför tv:n med någon god mat.



Här kommer ite bilder som lovat av Stockholmsresan, som jag gjorde med Malin syrran och hennes 2 ungar Bella o Robin.
Det började på fredagen då vi åkte ner direkt efter jobben. När vi väl kom ner till stockholm var kl elva så vi hann inte med mer än att checka in på hotellet (Scandic) i Kungens Kurva o sedan gick vi o la oss.
På lördagen började sight seeingen.

 Här står vi på Djurgårdsfärjan på väg ut till Gröna Lund. Jenny och Robin till höger.
 Malin och Bella hittade sig en sittplats på färjan.

När vi väl kom över till djurgården så upptäckte vi att det var 1 timme tills Gröna Lund öppnade så då kilade vi in på Skansen i stället. Det var inte direkt som man hade förväntat sig. Jag trodde att det var mycket mer djur, fast det är klart vi löste aldrig in oss på det stället där aporna och reptilerna fanns. Tyckte det var dumt att lösa in sig för först 90:- o sedan måsta lösa in sig för 70:- till där men nu när man tänkt efter så skulle det ha varit värt det ändå. Om man kollar vad det kostar att lösa in sig på ett zoo häromkring så är det egentligen inga pengar men men man får skylla sig själv :)
Hur som helst vi gick omkring där i alla fall i ca 1,5 timme. Var ganska mör i benen efter den svängen, vi satt oss inte en enda gång under hela den svängen. I alla fall väl därinne såg vi lite roliga djur o fina utsikter.
 Här såg vi Kaknästornet från ett ställe under tripen. Låg en bit bort så det blev lite inzoomning men man ser att det höjer sig en bit över allt annat...
 Det här var det roligaste på hela skansenbesöket. Det var 3 ungbjörnar som var i en o samma inhängnad, o de bara jäklades med varandra hela tiden :) De låg o brottades, slogs, röt, jagade varandra o bara tokbusade hela tiden, de var så häftiga o det var precis som om de visste att vi tittade på dom o gjorde allt till en liten show....En av dom satt sig alldeles nedanför oss och bara kollade på oss. Nästan som om han flinade åt oss. Helskumma björnar men så häftiga!!
 Jenny och Bella vid Getterna.
 Efter skansenbesöket gick vi in på Gröna Lund. Där hann man inte riktigt knäppa så mycket kort. Vi åkte lite karuseller, gick i lustiga huset ( vilket var kanonskoj). Vi åt och kollade på soundchechet till sommarkrysset som skulle sändas på kvällen. Fick höra Robyn, gruppen som sjunget "Sommarnatt" (kommer aldrig ihåg deras namn) Så det var lite coolt. Här är vikingaskeppet som jag och Jenny åkte. Ungarna och Malin bangade ur på denna. Den var häftig. Det kittlade skönt i kistan vill jag lova oj oj o j. Hihi...
 Här är scenen där sommerkrysset sänds på lördagar kl 20.00.

Efter Gröna Lund var klockan halv åtta. Vi besutade då oss att åka tillbaka mot hotellet och hitta någon resturang att käka på. Vi hamnade på en kanonbra resturang i Skärholmen en liten bit ifrån hotellet. Kanongod mat.
Efter det gick vi till hotellet och gick o lade oss i bra tid skulle ju även upp på söndagen.


På söndagen hade vi planerat att besöka Vasamuseet och sedan ta en tur inne i själva Stockholm, Gamla stan osv. Så jag, Jenny och Robin begav oss åter ut på djurgården och in på vasamuseet. Malin o Bella var inte intresserad av detta så det gick på stan redan då.
Men ack vd häftigt det var att gå där inne!! Skeppet är enormt o de har ju byggt upp jättefint runt om med människrna ombord o hur de bergade skeppet osv. Fick väldigt dåliga kort härifrån eftersom det är väldigt mörkt i lokalen som skeppet står i. Beror väl på att ljus bryter ner det snabbare eller nått sånt...vet inte riktigt men här är en bild därifrån i alla fall:
 Robin står på läktaren bredvid skeppet.

Efter museé besöket åkte vi in till stan o shoppade lite, åt även en kebabtallrik innan vi åkte tillbaka till hotellet och började vår resa hemåt igen.

Detta var vår tripp till Stockholm. Hade mer bilder på djuren på skansen men inget speciellet att visa. Detta var de kort som var nått att se. Hade även taskigt mer batteri (så klart) att man fick spara kortknäppningen lite :)
Men kul var det absolut.
 Få se om jag o syrran åker ner igen innan jul o julshoppar lite. Skulle vara lite häftigt. Få se vad som händer.


Okej men nu har jag delat med mig lite av detta,nu ska jag fortsätta att se på tv o sedan börja att göra maten.
Tysklandresan kommer inom kort, var lite mer bilder där så det tar lite tid.
Men det kommer.

Kram på er alla. Ha en fortsatt trevlig söndag!
MORS!

Vad tycker ni?
Postat av: Gittan

Hujedamig vad du skriver mycket själv kommer jag inte på nåt alls forsätt så Anga det är så roligt att läsa kram Gittan

2007-09-24 @ 15:33:45

Lämna ett avtryck här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (om ni vill)

URL/Bloggadress:

Skriv det ni känner här:

Trackback
RSS 2.0